Noizezz Premium Music Strong

Universele gehoorbescherming met het krachtig muziekfilter.

€ 49,95
SKU
noizezzprimiumstrong
1-2 werkdagen (afhankelijk van fabrikant)

Luisteren naar muziek is geweldig, te harde muziek kan het plezier verminderen. NOIZEZZ muziekfilters met vlakke demping laten de beleving intact, maar dempen het volume. De filters zorgen voor een excellente muziekbeleving bij repeteren, optreden of tijdens een concertbezoek. Je ervaart een hoog draagcomfort door de fantastische ergonomische vorm van de oordopjes. Het strong filter is speciaal voor als je naar een live optreden gaat kijken in een club, muziekhal of op een festival en voor musici die een blaasinstrument bespelen.

Dempingswaarden:
De dempingswaarden geven aan wat de minimale demping is in de hoge, midden en lage frequenties...
. Naast voldoende demping vinden wij het belangrijk dat onze oordopjes een goede spraakverstaanbaarheid behouden. Daarom hebben wij onze filters zodanig ontwikkeld dat ze de unieke geluidsbeleving en spraakverstaanbaarheid weten te behouden.

Toepassingen:

Musici koper blaasinstrumenten
Speel je in een assemble, fanfare of solo een blaasinstrument? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat je met het dragen van gehoorbescherming de muzikale nuances goed wilt kunnen horen. Deze filters bieden de uitkomst.

Bij live optredens
Wel de beats, niet de piep. De muziek bij een live optreden staat vaak te hard, bescherm je oren hier tegen.

In clubs
Genieten van de muziek in een club zonder dat je daar gehoorschade van oploopt.

Bij festivals
Bij festivals staat het geluid vaak zo hard, dat je binnen 15 minuten gehoorschade opgelopen kunt hebben. Wees dus lief voor je oren en bescherm ze met goede gehoorbescherming.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Noizezz Premium Music Strong