Noizezz Premium Music Mild

Universele gehoorbescherming met mild muziekfilter.

€ 49,95
SKU
noizezzprimiummild
1-2 werkdagen (afhankelijk van fabrikant)

Luisteren naar muziek is geweldig, te harde muziek kan het plezier verminderen. NOIZEZZ muziekfilters met vlakke demping laten de beleving intact, maar dempen het volume. De filters zorgen voor een excellente muziekbeleving bij repeteren, optreden of tijdens een concertbezoek. Je ervaart een hoog draagcomfort door de fantastische ergonomische vorm van de oordopjes. Het milde filter is speciaal voor klassieke muziek en zang (vocaal).

Dempingswaarden:
De dempingswaarden geven aan wat de minimale demping is in de hoge, midden en lage frequenties. Naast voldoende demping vinden wij het belangrijk dat onze oordopjes een goede spraakverstaanbaar...
heid behouden. Daarom hebben wij onze filters zodanig ontwikkeld dat ze de unieke geluidsbeleving en spraakverstaanbaarheid weten te behouden.

Toepassingen:

Klassieke muziek
Speel je in een klassiek ensemble of solo? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat je met het dragen van gehoorbescherming de muzikale nuances goed wilt kunnen horen. Deze filters bieden de uitkomst.

Zang (vocaal)
Als zanger of zangeres wil je de muzikale nuances van de muziek en je eigen stem perfect kunnen blijven horen. Deze gehoorbescherming beschermt je gehoor, maar laat de beleving intact.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Noizezz Premium Music Mild