Noizezz Premium Music Medium

Universele gehoorbescherming met medium muziekfilter.

€ 49,95
SKU
noizezzprimiummedium
1-2 werkdagen (afhankelijk van fabrikant)

Luisteren naar muziek is geweldig, te harde muziek kan het plezier verminderen. NOIZEZZ muziekfilters met vlakke demping laten de beleving intact, maar dempen het volume. De filters zorgen voor een excellente muziekbeleving bij repeteren, optreden of tijdens een concertbezoek. Je ervaart een hoog draagcomfort door de fantastische ergonomische vorm van de oordopjes. Het medium filter is speciaal voor dj's en musici die een strijkinstrument bespelen.

Dempingswaarden:
De dempingswaarden geven aan wat de minimale demping is in de hoge, midden en lage frequenties. Naast voldoende demping vinden wij het belangrijk dat onze oordopjes een goede sp...
raakverstaanbaarheid behouden. Daarom hebben wij onze filters zodanig ontwikkeld dat ze de unieke geluidsbeleving en spraakverstaanbaarheid weten te behouden.

Toepassingen:

Dj’s
Ben je werkzaam als dj? Dan is je gehoor je lief en wil je vast ook dat je gehoor nog heel wat jaren mee gaat. Bescherm daarom je gehoor tijdens je performance zodat je nog jaren kunt draaien.

Musici strijkinstrumenten
Speel je in een klassiek assemble of solo een strijkinstrument? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat je met het dragen van gehoorbescherming de muzikale nuances goed wilt kunnen horen. Deze filters bieden de uitkomst.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Noizezz Premium Music Medium