Noizezz Plug & Play Purple Mild

One-size-fits-all gehoorbescherming met paars/mild filter.

€ 12,50
SKU
noizezzpppurplemild
1-2 werkdagen (afhankelijk van fabrikant)

Met Plug & Play kies je voor oordopjes met filters die je meteen kunt dragen. Ze passen in ieder oor en zijn bovendien opnieuw te gebruiken. Makkelijk als je ze vaker gaat dragen. De filters zijn speciaal voor situaties waarin je meer rust wilt of geluid hinderlijk is, daarbij behouden ze de spraakverstaanbaarheid.

Dempingswaarden:
De dempingswaarden geven aan wat de minimale demping is in de hoge, midden en lage frequenties. Naast voldoende demping vinden wij het belangrijk dat onze oordopjes een goede spraakverstaanbaarheid behouden. Daarom hebben wij onze filters zodanig ontwikkeld dat ze de unieke geluidsbeleving en spraakverstaan...
baarheid weten te behouden.

Toepassingen:

Situaties waarin je meer rust wilt
Als je nog wel veel wilt horen, maar achtergrond geluiden wilt onderdrukken. Bijvoorbeeld van verkeer of op een beurs of op kantoor.

Vliegtuigbemanning
Voor veel luchtvaartmaatschappijen geldt dat je gehoorbescherming niet meer mag dempen dan 20dB. Vraag dit na bij afdeling HR van uw werkgever.

Tandarts-/ dierenpraktijk
Het geluid van de boor of van dieren kan, wanneer je daar de hele dag mee te maken hebt, flink vermoeien. Gehoorbescherming met milde demping is hiervoor de oplossing.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Noizezz Plug & Play Purple Mild